De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Couperose behandeling middels CPL / IPL

Couperose kan met ons revolutionaire CPL (verbeterde IPL) systeem behandeld worden. Na 1 behandeling zijn de rode adertjes vaak al minder zichtbaar.

A. Horst

Couperose behandeling

Na al die jaren eindelijk af van mijn rode en paarse adertjes. Ik hoef dit nu gelukkig niet meer te maskeren met make-up wat mij een zekerder gevoel geeft. Ik ben De Huidstudio eeuwig dankbaar voor hun advies en professionele aanpak.

Couperose voor en na onze behandeling

Hoe werkt de couperose behandeling?

Couperose is een huidaandoening waarbij er kleine bloedvaatjes in het gezicht zichtbaar zijn als rode of paarse lijntjes. CPL is een vernieuwde (IPL) behandelmethode die vaak wordt gebruikt om onder meer couperose of rosacea te behandelen.

Bij een CPL-behandeling wordt gebruik gemaakt van lichtenergie om de bloedvaatjes te vernietigen. Het apparaat zendt een lichtbundel uit die door de huid dringt en wordt geabsorbeerd door het bloed in de bloedvaatjes. Het bloed absorbeert de energie en de hitte zorgt ervoor dat de wanden van de bloedvaten worden beschadigd. Hierdoor worden de bloedvaten vernietigd en uiteindelijk door het lichaam opgeruimd.

Na de behandeling kan de huid gevoelig zijn en licht rood worden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren tot een dag weg. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon na de behandeling om verkleuring te voorkomen. De Huidstudio heeft voor de nabehandeling en bescherming de perfecte producten.

  • Adertjes en roodheid verdwijnt
  • Vrijwel pijnloos
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Bijpassende nabehandeling

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag af van uw couperose? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze CPL (IPL) behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.