De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Permanente Eyeliners PMU

Bent u het zat om 's ochtends urenlang bezig te zijn met het perfectioneren van uw eyeliner? Met onze PMU-eyeliner brengen we de magie van een verleidelijke oogopslag tot leven.

Direct permanente eyeliners laten zetten?

Maak dan nu een afspraak en boek uw behandeling.

Afspraak maken

Permanente eyeliners boven en / of onder

Wat zijn permanente eyeliners?

Ontdek de magie van permanente make-up: uw geheime wapen voor verbluffende en verleidelijke eyeliners. Bij De Huidstudio, gespecialiseerd in permanente make-up (PMU), begrijpen we de kracht van perfect vormgegeven eyeliners. Met onze expertise en toewijding tillen we uw natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau.De eyeliner boven & onder geeft een natuurlijk accent op uw ogen. Bij de eyeliners wordt samen met u gekeken naar uw wensen en behoeften. Een mooie subtiele lijn in de haargrens voor een mooie vollere wimperrand of juist boven de haargrens met een wing voor een extra mooi accent op de ogen, waardoor ze sprekender en groter lijken.

Ook de kleur wordt samen bepaald door middel van het analyseren van de kleur van uw ogen, haar en huid. Bij deze behandeling krijgt u de eyeliners compleet naar wens. Tijdens de behandeling werken we met een verdovende créme op het te behandelen gebied, zodat het pigmenteren vrijwel pijnloos is. Gemiddeld blijft een permanente eyeliner 2 jaar zitten en heeft u daarna een kleine touch-up of opfrisbehandeling nodig.

Bij De Huidstudio zorgen wij er voor dat u een perfecte en fijne eyeliner nazorg heeft. Wij adviseren in de producten en hoe u deze het beste kunt gebruiken.

  • Natuurlijke permanente eyeliners
  • Zelf geen make-up meer nodig
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Bespaar tijd, energie en frustratie, en laat ons jouw natuurlijke schoonheid naar een hoger niveau tillen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze PMU behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.