De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Ombre schaduwtechniek of Powder brows PMU

Bij Ombre schaduwtechniek / powderbrows wordt er gebruik gemaakt van een speciale naald die kleine stipjes pigment in de huid brengt, waardoor er een prachtige zachte, poederachtige look ontstaat

Direct permanente wenkbrauwen laten zetten met onze Ombre schaduw techniek?

Maak dan nu een afspraak en boek uw behandeling.

Afspraak maken

Ombre schaduwtechniek Wenkbrauwen voor en na onze behandeling

Hoe werkt de Ombre schaduwtechniek / powder brows techniek?

Bij Ombre schaduwtechniek wenkbrauwen / powder brows wordt het pigment lichter aangebracht bij de start van de wenkbrauw en geleidelijk donkerder gemaakt naar het einde van de wenkbrauw, waardoor er een zachte en natuurlijke overgang ontstaat. Ombre schaduw techniek of powder brows blijven ongebeer 2 tot 3 jaar zitten. De ombre schaduwtechniek is een vrijwel pijnloze behandeling.

De ombre techniek bij permanente make-up kan worden toegepast met verschillende kleuren pigment om de gewenste kleur en intensiteit te creƫren. De techniek is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke uitstraling en minder uitgesproken resultaat dan bij andere permanente make-up technieken zoals microblading en de eyeliner.

  • Natuurlijke permanente wenkbrauwen
  • Zelf geen make-up meer nodig
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag permanente wenkbrauwen? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze PMU behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.