De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

CPL / IPL Rosacea behandeling

Rosacea kan met ons revolutionaire CPL (verbeterde IPL) systeem behandeld worden. Na 1 behandeling is de roodheid vaak al minder zichtbaar.

Rosacea voor en na onze behandeling

Hoe werkt de rosacea behandeling?

Rosacea is een huidaandoening die kan worden behandeld met behulp van CPL / IPL therapie. CPL is een niet-invasieve behandeling die werkt door het leveren van intense pulsen van licht op de huid, wat de roodheid en ontsteking van rosacea zal verminderen. Deze techniek passen wij ook toe bij bijvoorbeeld couperose of acné.

Bij een CPL-behandeling wordt gebruik gemaakt van lichtenergie om de ontsteking te verminderen. Het licht dringt door de huid en wordt geabsorbeerd door de bloedvaten die de roodheid veroorzaken.

Na de behandeling kan de huid gevoelig zijn en licht opgezwollen worden, maar dit trekt meestal binnen enkele uren tot een dag weg. Het is belangrijk om de huid goed te beschermen tegen de zon na de behandeling om verkleuring te voorkomen. De Huidstudio heeft voor de nabehandeling en bescherming de juiste producten.

  • Roodheid en ontsteking verdwijnt
  • Vrijwel pijnloos
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Bijpassende nabehandeling

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag af van uw rosacea en roodheid? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze CPL (IPL) behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.