De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

3D Hairstroke techniek voor wenkbrauwen

Met de 3D Hairstroke Techniek worden nieuwe haartjes bij de wenkbrauw gezet met schaduw effect voor een mooie, vollere en goed gevormde wenkbrauw.

Direct PMU wenkbrauwen laten zetten met onze 3D Hairstroke techniek?

Maak dan nu een afspraak en boek uw behandeling.

Afspraak maken

3D Hairstroke Wenkbrauwen voor en na onze behandeling

Hoe werkt de 3D Hairstroke techniek?

Bij de 3D hairstroke techniek wordt gebruikt om wanneer je nog wenkbrauwharen hebt aan te vullen op verschillende dieptes in de huid, waardoor er een driedimensionaal effect ontstaat. Dit effect zorgt ervoor dat de wenkbrauw er realistischer uitziet.

Voordat de techniek wordt uitgevoerd, wordt er eerst een uitgebreide intake gedaan om te bepalen welke vorm en kleur het beste bij de persoon past. Vervolgens wordt de wenkbrauw met een potlood getekend, zodat de cliƫnt kan zien hoe het eruit zal zien.

Het resultaat blijft ongeveer 1 tot 3 jaar zichtbaar, afhankelijk van de huidtype en verzorging.

  • Natuurlijke realistische permanente wenkbrauwen
  • Zelf geen make-up meer nodig
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteitsgarantie

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag permanente wenkbrauwen met onze 3D Hairstroke techniek? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze PMU behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.