De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Microdermabrasie Ultra peeling

Een gladdere, zachtere en gezondere huid via Microdermabrasie. De ideale manier voor huidverjonging en huidverbetering.

Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie / ultrapeel

Met een speciaal apparaat wordt de bovenste laag van de huid verwijderd met behulp van fijne kristallen. Er worden fijne kristallen op de huid geblazen en tegelijkertijd worden ook de dode huidcellen opgezogen.

Door het verwijderen van de dode huidcellen, wordt de huid gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken. Dit leidt tot een gladdere, zachtere en gezondere huid. Microdermabrasie kan ook helpen bij het verminderen van fijne lijntjes, acne littekens, pigmentvlekken en andere oneffenheden.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan worden toegepast op het gezicht, de nek, de borst en de handen. Meestal zijn er meerdere behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. De behandeling is niet pijnlijk en er is geen hersteltijd nodig.

Het is belangrijk om na de behandeling de huid goed te beschermen tegen de zon en voldoende te hydrateren. Als er sprake is van actieve huidstoornissen dan zullen de specialisten van De Huidstudio u hierin adviseren. Naast Microdermabrasie hebben wij voor het verjongen en verbeteren van de huid ook een CPL / IPL behandeling.

  • Zachte en stralende huid
  • Kleine littekens minder zichtbaar
  • Veiligheids- en kwaliteitsgarantie

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Maak voor een Microdermabrasie behandeling een afspraak bij De Huidstudio. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.