De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Fruitzuur behandeling

De fruitzuur peelings zijn de meest effectieve peelings op basis van een fruitzuur dat de dode huidcellen verwijdert en de huid aanzet tot een snellere vernieuwing van de cellen.

Fruitzuur behandeling

Wat is een fruitzuur behandeling?

De fruitzuur peelings zijn de meest effectieve peelings op basis van een fruitzuur dat de dode huidcellen verwijdert en de huid aanzet tot een snellere vernieuwing van de cellen. Binnen in de huid stimuleert het glycolzuur de aanmaak van collageen en het zorgt voor een betere hydratatie. Het glycolzuur dringt diep door in de huid en zorgt ervoor dat de nieuwe, mooie en gezonde huidcellen sneller zichtbaar worden. Hoe kleiner de molecuul, des te dieper deze de huid in gaat.

Met een fruitzuur peeling kunnen we dan pas echt spreken van een peeling.

Hydraterende werking: het zuur verhoogt de waterbinding in de huid, zodat de huid in staat is om meer vocht vast te houden. Hierdoor wordt de soepelheid van de huid verbeterd

Exfolierende werking: Hiermee kunnen we de bovenste huidlaag verwijderen

Anti-oxidant: Fruitzuur heeft een ontsteking remmende werking

Fruitzuren zorgen ervoor dat de huid steviger, gladder en frisser oogt

  • Betere hydratatie
  • De huid wordt steviger, gladder en frisser
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag een afspraak maken voor een fruitzuur behandeling? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.