De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Wratten en Fibromen verwijderen

Wij zijn gespecialiseerd in het veilig verwijderen van goedaardige wratten en fibromen.

Wratten en fibromen verwijderen

Hoe verwijderen we wratten en fibromen?

Een snelle en eenvoudige manier om (goedaardige) wratten en fibromen (steelwratten) te verwijderen is door middel van stroom. Door de stroom wordt de fibroom met een naald als het ware van uw huid gesneden. Een wratje wordt weggebrand doormiddel van een naald. Dit is een veilige manier om verhevenheid te verwijderen en dat zonder littekens!

U kunt eventueel ook kiezen voor een Cryotherapie om wratten of fibromen te verwijderen.

  • Snel en doeltreffend
  • Weinig tot geen ongemak tijdens de behandeling
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag een afspraak maken wratten of fibromen te verwijderen? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze Specialistische behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.