De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Pigmentvlekken en ouderdomsvlekken behandelen en verwijderen

Cosmetisch storende pigmentvlekken en ouderdomsvlekken kunnen via ons CPL (verbeterde IPL) systeem behandeld worden.

Pigmentvlekken voor en na onze behandeling

Hoe gaat de pigmentvlekken behandeling in zijn werk?

Pigmentvlekken kunnen worden behandeld met behulp van IPL (Intense Pulsed Light) therapie. Deze behandeling maakt gebruik van speciale lichtpulsen die gericht zijn op de pigmentcellen in de huid.

Tijdens de behandeling worden de lichtpulsen afgegeven door een handstuk dat op de huid wordt geplaatst. Het licht wordt geabsorbeerd door de pigmentcellen in de huid, waardoor deze worden verwarmd en afgebroken. De gebroken pigmentcellen worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd.

Wanneer u niet zeker weet of u pigmentvlekken of ouderdomsvlekken heeft die behandelbaar zijn dan kunt u altijd contact opnemen met een van onze specialisten. Wij zullen de vlekken dan beoordelen en een passend advies en behandeling voorstellen.

  • Pigmentvlekken verwijderen / verdwijnen
  • Egalere teint
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Bijpassende nabehandeling

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Stoort u zich aan uw pigmentvlekken en wilt u hiervan af? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze CPL (IPL) behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.