De Huidstudio maakt op deze website gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om het gebruik en bezoek van de website te optimaliseren, analyseren en te verbeteren. Klik hier voor meer informatie.
sluiten
Nu een afspraak maken
De Huidstudio

Ontdek de Magie van PMU Microblading en Mesjestechniek voor Perfecte Wenkbrauwen

Met PMU Microblading kunt u afscheid nemen van dunne, onregelmatige wenkbrauwen en ze transformeren in prachtige, volle wenkbrauwen die perfect bij uw gezicht passen.

Microblading Wenkbrauwen voor en na onze behandeling

De magie van Microblading / Mesjes techniek.

Onze ervaren en getalenteerde specialisten gebruiken geavanceerde technieken om fijne, haarachtige slagen met pigment aan te brengen in de bovenste laag van de huid, waardoor een natuurlijk ogend effect ontstaat. Het resultaat? Wenkbrauwen die er altijd perfect uitzien, zelfs als u net uit bed komt!

Met Mesjestechniek creëren we subtiele en precieze insnijdingen in de huid, waarbij we gebruik maken van ultradunne naalden en hoogwaardige pigmenten. Dit zorgt voor een 3D-effect en geeft uw wenkbrauwen een realistische uitstraling. Microblading blijft ongeveer 3 jaar zitten afhankelijk van uw haar- en huidtype.

Bij ons staan veiligheid, kwaliteit en tevredenheid van onze klanten voorop. We werken uitsluitend met gecertificeerde professionals die jarenlange ervaring hebben in het vakgebied van PMU Microblading en Mesjestechniek. We begrijpen dat elke persoon uniek is, daarom bieden we een uitgebreid consult aan om uw wensen en verwachtingen te bespreken. Op basis daarvan creëren we een op maat gemaakt behandelplan dat perfect bij u past. Eventueel kunnen wij samen met u kiezen voor bijvoorbeeld een Ombre schaduwtechniek voor wenkbrauwen.

  • Natuurlijke en vollere permanente wenkbrauwen
  • Onderhoudsvrije wenkbrauwen en geen make-up meer nodig
  • Altijd passend op uw wensen en behoeften
  • Kwaliteit gewaardborgd

Wat onderscheidt De Huidstudio?

Specialisatie

Met onze specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, bieden wij expertise op het gebied van herkenning, beoordeling en behandeling van bijzondere huidaandoeningen. En dat met ruim 12 jaar ervaring!

Professioneel

Bij De Huidstudio kunt u rekenen op een professionele aanpak en een team dat gespecialiseerd is in het omgaan met complexe huidproblemen. Vertrouw op onze kennis en ervaring voor een optimale verzorging en verbetering van uw huid.

Uniek

Ontdek de unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie bij De Huidstudio - uw partner voor een stralende en gezonde huid.

Maak nu een afspraak

Wilt u ook graag permanente wenkbrauwen? Dan bent u bij De Huidstudio in goede handen. Wij werken professioneel en streven altijd naar kwaliteit. Daarnaast zijn wij GGD gecertificeerd waardoor u verzerkerd bent van een veilige en hygiënische behandeling.

Afspraak maken
Bekijk al onze PMU behandelingen
© 2010 - 2024 De Huidstudio. Alle rechten voorbehouden.